• slovenian
  • O meni
  • Blog
  • Kontakt

Vračila

Vračilo: Moj cilj je predvsem, da je kupec popolnoma zadovoljen z opravljenim nakupom. Moj nakit je oblikovan z ljubeznijo do vas. Če torej artikel, ki ste ga prejeli, ni videti enak kot na slikah ali če niste zadovoljni, kako izgleda na vas, ga lahko vrnete v 15 dneh po prejemu. Ko prejmem nakit in preverim njegovo stanje, vam bom vrnil celoten znesek, zmanjšan za stroške pošiljanja. Prosimo, upoštevajte, da ne smete vrniti nobenega kosa nakita, ki je videti nošen. Toplo priporočam, da pred nakupom pozorno preberete opis pod slikami nakita, kjer so vse specifikacije, vključno z merami, navedene dovolj natančno.


Zamenjave: Če pa se odločite svoj predmet zamenjati za drug kos nakita, imate 2 tedna časa, da me ustrezno obvestite. Ko prejmem prvotno naročen artikel in preverim njegovo stanje, vam pošljem drugi artikel. Vse stroške pošiljanja krijete sami. Menjava je možna samo enkrat.


Dodatne informacije: Čeprav se trudim, da so slike nakita čim bolj realistične, se lahko barve razlikujejo zaradi svetlobe in različnih monitorjev. Če želite, da naredim nekaj posebnega za vas, me kontaktirajte. Izdelava nakita po meri je zame velik izziv in z veseljem bom sodelovala z vami.

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.

Več informacij

Milica Popović Bubanja s.p.

Nove Fužine 43

1000 Ljubljana

Slovenija


Matična številka: 9516778000

Davčna številka: 16013298

Powered by

7-c studio

Košarica

Košarica je prazna