• slovenian
  • O meni
  • Blog
  • Kontakt

Dostava

Čas pošiljanja

Če ste naročili kos nakita, ki je trenutno na voljo v moji trgovini, vam ga bomo poslali v 2-4 delovnih dneh. Pošiljanje izdelkov po naročilu je odvisno od našega dogovora, običajno pa izdelava nakita traja en do dva tedna.


Način pošiljanja

Za države članice EU: Vaša naročila pošljem s priporočeno letalsko pošto, brez zavarovanja. V večini primerov zadostuje, da prejmete pošiljko, vendar, če želite dodatno varnost, priporočam, da me kontaktirate, da skupaj najdemo rešitev.

Za države, ki niso članice EU: vaše pošiljke bom poslal s priporočeno letalsko pošto, za katero je znano, da je precej varna, tako za vas kot kupca kot zame kot prodajalca. Če pa želite biti 100% varni, toplo priporočam sklenitev zavarovanja.


Kdaj lahko pričakujem naročilo?

Za Slovenijo: v dveh delovnih dneh od datuma pošiljanja.

Za države članice EU: 3 do 7 delovnih dni od datuma pošiljanja – za oddaljene države celo nekaj dni dlje.

Za ZDA, Kanado, Avstralijo in Novo Zelandijo: 10 do 21 delovnih dni od datuma pošiljanja. Za azijske, južnoameriške in afriške države: od 10 do 25 delovnih dni.


- Če potrebujete hitro pošiljanje ali zavarovanje, me kontaktirajte. (Če potrebujete nadgradnjo (hitro ali zavarovanje), me pred nakupom kontaktirajte, da vas obvestim, če obstajajo dodatni stroški pošiljanja.

- Stroške carin in davkov v vaši državi, če obstajajo, plačate izključno vi.

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.

Več informacij

Milica Popović Bubanja s.p.

Nove Fužine 43

1000 Ljubljana

Slovenija


Matična številka: 9516778000

Davčna številka: 16013298

Powered by

7-c studio

Košarica

Košarica je prazna